Så går det till

Går du i planerna att köpa ett hus av EGRP HUS? Här nedan förklarar vi så du kan förstå processen i några enkla steg.

1. Lämna en intresseanmälan!

Första steget mot din drömbostad är att lämna in en intresseanmälan på en av våra husmodeller eller genom att skicka in dina personliga önskemål. Efter detta kontaktar en av våra medarbetare dig som också följer dig genom hela projektet.

2. Göra dina tillval!

Nästa steg handlar om att se över de tillval du gjort eller vill göra på din nya bostad. Med vår digitala husbyggare kan du på ett lättare sätt visualisera huset framför dig och därmed på egen hand välja ut vad ditt hus ska präglas med för utseende. Vill du ha något annat än en bostad i ditt hus? Kontakta oss så ser vi över det tillsammans.

3. Vi kommer på tomtbesök!

När du sedan gått vidare med processen gör vi ett besök hemma hos dig. Detta gör vi för att enklare planera projektet tillsammans med dig och för att bedöma vilka förutsättningar vi har att arbeta med.

4. Avtal

Nu är det dags för att upprätta ett avtal. Detta signeras digitalt eller vid ett fysiskt möte.

5. Vi sköter resten!

Efter att avtalet signerats så kan vi om så önskas ta hand om resterande process, nu kan du luta dig tillbaka! Vi kan ordna all dokumentation, upphandling, markarbeten, försäkringar och installationer m.m. Snart är ditt hus på väg! Vill du veta mer?