Våra hus

Efter många års erfarenhet har vi på EGRP HUS blivit en helhetsleverantör av hus i alla storlekar och former. Vårt mål är att bli ert självklara val!

Attefallshus 25-30 KVM

Attefallshus levereras i storlekarna 25–30 kvm och är framtagna med optimala planlösningar åt just er. Välj mellan de redan färdigt framtagna lösningarna eller kontakta oss för konsultation så att vi tillsammans kan anpassa ett hus efter dina behov.

Fritidshus 0-250 KVM

Våra fritidshus är framtagna med fokus på funktion, teknik och estetik. Med noggrann planering gör vi de perfekta, vare sig ni ska nyttja bostaden som sommarhus ute på landet eller permanentboende. Dessa hus fungerar utmärkt att bygga med lösvirke eller färdiga moduler.

Hus

Hos EGRP HUS kan ni välja helt själva hur ert hus ska se ut. Med hög kompetens inom företaget kan vi tillsammans utforma eran drömbostad, eller varför inte välja någon av de redan färdiga koncepten tillverkade i vår fabrik?

Priser

Alla våra hus har ett grundpris som ni själva kan påverka genom olika tillval i vår husbyggare. Då vi har en egen fabrik kan vi erbjuda konkurrenskraftiga priser i jämförelse med andra leverantörer på marknaden. Slutpriset är oftast de yttre faktorer som styr som exempelvis kommunen du bor i eller tomtmarkens egenskaper.

Kontakta oss